Dla firm / Gastronomia
Sucha para znajduje bardzo szerokie zastosowanie w wielu sektorach gastronomii. Czyszczenie przy wykorzystaniu tej technologii zdecydowanie redukuje zużycie wody oraz konieczność zastosowania różnego rodzaju środków chemicznych. Wysoka temperatura pracy oraz niewielka wilgotność (zaledwie 5%) gwarantują nie tylko doskonałe właściwości czyszczące, ale również eliminację bakterii, grzybów i drobnoustrojów.
Głównymi zaletami wykorzystania myjni parowych w Państwa miejscu pracy są:
- precyzyjne czyszczenie niewymagające użycia dużej ilości wody
- doskonałe właściwości usuwania tłuszczy, zaschniętych resztek jedzenia itp.
- jednoczesne mycie i dezynfekcja
- możliwość dotarcia do najtrudniej dostępnych szczelin i zakamarków
- zdecydowane ograniczenie kosztów związanych z utylizacją odpadów
- możliwość wykorzystania jednego urządzenia do czyszczenia wielu powierzchni
- szybki czas wykonywania usługi
W naszej ofercie znajduje się m. in.:
- czyszczenie kuchni restauracyjnych
- dezynfekcja parą pod ciśnieniem
- sterylizacja przestrzeni załadunkowych pojazdów transportujących żywność
- czyszczenie maszyn mających kontakt z żywnością
- zabezpieczanie magazynów i chłodni
- ozonowanie i usuwanie zapachów
Wykonujemy zarówno jednorazowe zlecenia jak i długofalowe, regularne usługi kontraktowe, oferujemy rozliczenia bezgotówkowe, wystawiamy faktury VAT. Państwa zlecenia jesteśmy w stanie zrealizować 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, tak, aby zapewnić ciągłość pracy w Państwa firmie.
Wszelkie usługi są dostosowywane do indywidualnych potrzeb klienta. Gorąco zapraszamy do kontaktu z naszymi specjalistami.