• ru_RU
  • de_DE
  • en_UK

Dla firm / Gastronomia

Sucha para znajduje bardzo szerokie zastosowanie w wielu sektorach gastronomii. Czyszczenie przy wykorzystaniu tej technologii zdecydowanie redukuje zużycie wody oraz konieczność zastosowania różnego rodzaju środków chemicznych. Wysoka temperatura pracy oraz niewielka wilgotność (zaledwie 5%) gwarantują nie tylko doskonałe właściwości czyszczące, ale również eliminację bakterii, grzybów i drobnoustrojów.

Głównymi zaletami wykorzystania myjni parowych w Państwa miejscu pracy są:

  • precyzyjne czyszczenie niewymagające użycia dużej ilości wody
  • doskonałe właściwości usuwania tłuszczy, zaschniętych resztek jedzenia itp.
  • jednoczesne mycie i dezynfekcja
  • możliwość dotarcia do najtrudniej dostępnych szczelin i zakamarków
  • zdecydowane ograniczenie kosztów związanych z utylizacją odpadów
  • możliwość wykorzystania jednego urządzenia do czyszczenia wielu powierzchni
  • szybki czas wykonywania usługi

W naszej ofercie znajduje się m. in.:

  • czyszczenie kuchni restauracyjnych
  • dezynfekcja parą pod ciśnieniem
  • sterylizacja przestrzeni załadunkowych pojazdów transportujących żywność
  • czyszczenie maszyn mających kontakt z żywnością
  • zabezpieczanie magazynów i chłodni
  • ozonowanie i usuwanie zapachów

Wykonujemy zarówno jednorazowe zlecenia jak i długofalowe, regularne usługi kontraktowe, oferujemy rozliczenia bezgotówkowe, wystawiamy faktury VAT. Państwa zlecenia jesteśmy w stanie zrealizować 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, tak, aby zapewnić ciągłość pracy w Państwa firmie.

Wszelkie usługi są dostosowywane do indywidualnych potrzeb klienta. Gorąco zapraszamy do kontaktu z naszymi specjalistami.

Zdjęcia